15% Last Minute korting! 

Geniet vanaf nu tot zaterdag 11 juli extra lekker van je Budget Glamping safari tent want je krijgt 15% korting op de prijs!

Budget Glamping update:

De situatie met Covid-19 heeft een behoorlijke impact gehad op Budget Glamping. Zo hebben we helaas moeten besluiten om niet in Frankrijk te gaan opbouwen dit jaar.

Gelukkig hebben we een alternatief gevonden in de vorm van Camping Borken am See waar we 3 tenten hebben kunnen plaatsen met privé sanitair. Op de ruime plekken, het privé sanitair en de aangepaste incheck procedure maakt dat je veilig kan gaan genieten van je welverdiende vakantie. 

Gratis omboeken!

De regels worden nu allemaal versoepeld, de grenzen gaan langzaam open maar het de regels kunnen bij een opleving van het virus weer teruggedraaid worden. Om aan die onzekerheid tegemoet te komen kan je bij Budget Glamping gratis omboeken* naar een latere periode of zelfs volgend jaar indien nodig.

We snappen dat je juist na deze bijzondere tijd meer dan ooit behoefte aan vakantie wacht dus niet langer en reserveer nu jouw plekje. Mocht het door het aanscherpen van de regels omwille Covid-19 virus niet doorgaan kijken we samen naar een andere mogelijkheid. 

*) Eventuele prijsverhoging tussen de periodes worden doorberekend wel wordt er 15% coulance korting toegepast.

Camping Borken am see met prive sanitair