Veilig boeken met Budget Glamping:

Door de grote onzekerheid met betrekking tot het corona virus wachten veel mensen met het boeken van de vakantie waar ze zo aan toe zijn. Budget Glamping biedt flexibiliteit zodat je met een gerust hart kan boeken. Selecteer de camping van jouw keuze, we vragen slechts een kleine aanbetaling en mocht het coronavirus roet in het eten gooien dan krijg je gewoon je geld terug. Lees hieronder de voorwaarden: 

  • Gratis annuleren bij code oranje of rood vanaf 2 weken van te voren*
  • Heeft uw vakantie bestemming code oranje of rood dan kunt uw restbetaling uitstellen tot deze weer geel is
  • 1x Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek**
  • Aanbetaling van slechts 10%  

*) Als uw vakantie niet door kan gaat vanwege het advies van de overheid om niet af te reizen naar het gebied waarin de camping ligt, een code oranje of rood, dan kunt u kiezen voor een andere bestemming of krijgt u uw geld retour. Vanaf 2 weken voor aankomst is het mogelijk om te annuleren of om te boeken wanneer uw bestemming in een gebied ligt met code oranje of rood.

**) Indien mogelijk. Wijzigen van een accommodatie naar een goedkopere accommodatie is toegestaan tot een verschil van 10% van de reissom. Wanneer het verblijf duurder wordt betaald u dat verschil bij. De wijziging dient schriftelijk of telefonisch aan Budget Glamping te worden doorgegeven.